10. des
Linda Randal, her avbildet i 2012, da hun var ordfører i Sør-Varanger
 
Beklager to ukers forsinkelse
Behandlingstiden for prosjektet hos Innovasjon Norge er på overtid. - Beklager, sier direktør i Innovasjon Norge sin avdeling i Finnmark, Linda Randal

Publisert: 19.jun.2017 17:58
Oppdatert: 23.okt.2017 11:21

Mandag bekreftet reiselivsgründer Kåre Tannvik at han gir opp planene om å lage "Russian House" på gamle Malmklang (se link lenger ned).

Han begrunner det med at han ikke har fått svar fra Innovasjon Norge på en søknad. Dette var den siste brikken han måtte få på plass for å kunne gå videre.

Randal bekrefter overfor SVA at behandlingstiden for prosjektet er på overtid.

- Vi har vanligvis en behandlingstid på 60 dager. Det betyr at vi er 13 dager på overtid i den gjeldende saken. Det er noe vi selvsagt beklager, sier hun.

Et spennende prosjekt

Hun understreker samtidig at hun håper ikke prosjektet til Kåre Tannvik faller på disse 13 dagene.
– Vi synes i utgangspunktet prosjektet er veldig spennende, og kommer fra en person med gode ideer og suksess. Så på vegne av Innovasjon Norge blir jeg lei meg om denne forsinkelsen gjør at Kåre Tannvik gir opp, sier hun.

Ferdig behandlet

Ifølge Randal er saken nå ferdig behandlet hos Innovasjon Norge. Det eneste som mangler, er en beslutningsvurdering fra juridisk avdeling.

- Saksbehandlingen av prosjektet er avsluttet. Nå er det vår juridiske avdeling som kun skal se på om alt av formuleringer og virkemidler er riktige og etter kravene, sier Randal videre.

Videre forteller Randal at prosjekt med større pengesummer ofte tar lengre tid.

- Vi har krav på oss. Men så er det selvfølgelig dialog, og informasjonsinnhenting som kan gjøre at det tar lenger tid. Uheldigvis i denne saken har det gått lenger tid, presiserer hun.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no