7. des
VIL FORTSETTE: Kirsti Bergstø fra Nesseby sier ja til en ny periode på stortinget, hvis parti og velgere vil. Bak partileder Audun Lysbakken.
 
Bergstø stiller til gjenvalg
Over et år før neste stortingsvalg ber SV-er Kirsti Bergstø om fornyet tillit.

Publisert: 02.jun.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:05

- Jeg har fått flere direkte henvendelser med spørsmål om jeg stiller til neste valg. Derfor synes det er greit å klargjøre dette allerede før sommeren, sier Bergstø, som i dag sitter på stortinget for SV fra Finnmark og er medlem av stortingets arbeids- og sosialkomite.

- Nominasjonsdebattene er i gang allerede.

Partienes nominasjoner før stortingsvalget neste år blir ikke før til vinteren. Noen muligens før jul, andre etter. Nominasjonskomiteen i Finnmark SV har dermed god tid til å sjekke stemningen i partiet for om Kirsti Bergstø skal toppe deres liste foran valget.

- Jeg er motivert til en ny periode, sier hun og mener at arbeidet mot regjeringens forslag til regionale leveringsforpliktelser innen fiskeri har vært en av de store sakene denne valgperioden.

Hun mener at fiskeri blir viktig også i neste års valgkamp.

- Hva skal vi leve av, spør hun.

- Olje eller fiskeri og fornybare ressurser? Det er viktig at Finnmark har en stemme på stortinget som ikke er oljesmurt og bejubler en petrofil samfunnsutvikling.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no