21. okt
VELVÆRE: Direktør Thoms Hjellestad på Thon hotell Kirkenes, som satser på velvære, men ikke har badstu. Likefullt har de vunnet konkurransen for best badstu blant landets hoteller. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Best badstukomfort - men har ikke badstu
Thon-hotellet i Kirkenes har best badstukomfort blant landets hoteller. Det er bare en hake med konkurransen. Thon-hotellet har ikke badstu.

Publisert: 28.nov.2013 16:23
Oppdatert: 23.okt.2017 10:34

Hotelldirektør Thomas Hjellestad ble mildt sagt overrasket da han fikk melding om seieren torsdag. Den internasjonale bestillingsportalen hotel.info, med hovedsetet i Nürnberg i Tyskland har sett på sine over seks millioner bestillingskunder og bedt dem vurdere hotellene i Norge med badstuekomfort. Enten du planlegger en velværehelg eller du trenger litt avkobling på en stressende forretningsreise.

Thon-hotellet i Kirkenes vant med 8,8 stjerner av ti mulige. Holmenkollen Park Hotel Rica i Oslo og Radisson Blu Hotel i Bodø kom nærmest med 8,2 stjerner hver.

- Det var jo en knusende seier da og en skjebnens ironi at vi vinner med noe vi ikke har på vårt hotell. Vi får sende en varm takk til våre konkurrenter i Rica Arctic da, som har badstu. Og til Trimmen, som tar i mot våre gjester som ønsker å ta badstu, sier hotelldirektør Hjellestad.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no