19. jul
 
Erstatter Trattoria med biff, pasta, spareribs og - ja, pizza
Selim Kocu driver lønnsomt i Halden. Ny restaurant skal åpne i handelsparken i november.

Publisert: 16.okt.2017 16:12
Oppdatert: 17.okt.2017 13:51

– Vi starter en restaurant tilpasset Kirkenes og senteret. Jeg har undersøkt litt, og ser det er marked for en internasjonal restaurant som serverer spare ribs, burgere, pasta og kjøtt. Ikke minst pizza, som vi er veldig gode på, forteller Kocu til iFinnmark.

Ifølge regionavisa regner han med å starte opp innen få uker. Nyrestauranten skal etter planen åpne 9. november.

Kocu driver Brygga Steak and Ribs i Halden, som hadde et driftsresultat på 1,2 millioner kroner i fjor.

Han var en av fire aktører som så på å starte opp i Kirkenes handelspark, etter at Trattoria Grande gikk konkurs og stengte dørene 13. september.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no