23. okt
FORNØYD: Bjørnevatn IL våknet etterhvert og tok seg videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen. Kaptein Hallvar Karikoski var godt fornøyd.
 
BIL slo PIL 5-2
Bjørnevatn IL videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen.

Publisert: 24.mar.2014 15:35
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Nå har ikke BIL-spillerne lov til å spille på eget resultat, men Hallvar Karikoski så at oddsen for 5-0-seier til BIL hadde hele 1000 i odds før kampstart i Lakselv.
– Vi var underdogs, noe som passer oss godt, sier Karikoski, som hadde kapteinsbindet i Lars Mentyjærvi Hølvolds skadefravær.

Snudde

Bjørnevatn begynte ruskete og lå tidlig under 2-0.
– Vi ble tatt på senga og var ikke helt på tærne fra kampstart.
To straffespark satt inn av Dan Michael Randa og ett mål av Kenneth Kurthi snudde kampen for BIL før pause. BIL fortsatte å kjøre på og en heading fra Donatas og et kremmerhus fra Einar Guttormsen reddet dagen og avansement for Bjørnevatn.
Karikoski forteller om god stemning i laget nå.
– Vi er veldig fornøyd, har en positiv treningskultur og en perfekt blanding mellom ungt og rutinert i laget. Vi har hatt en god oppkjøring, har trent godt og er en god spillergruppe, sier Karikoski.

KIF-BIL

Nå venter sannsynligvis Kirkenes IF i Barentshallen (Kirkenes stadion eller Bjørneparken om en av de skulle være klare) lørdag 5. april i andre kvalifiseringsrunde. Vinneren blir Sør-Varangers representant i årets norgesmesterskap.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no