6. des
SLUTTER: Trener Arnfinn Mentyjærvi slutter som trener etter denne sesongen. Foto Tor Sandø
 
BiL tapte i Tromsø
Bjørnevatn tapte i helgen 1-3 borte mot Skarp. Kun ett poeng på de siste seks kampene forteller om en skikkelig kollaps i høst.

Publisert: 03.okt.2016 19:03
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Karl Martin Amundsen scoret BILs mål i Tromsø.

Fortsatt gjenstår en kamp mot bunnlaget Tverrelvdalen. Men høstsesongen har mer eller mindre vært en solid nedtur for bjørnevatnguttene. I vår hentet de poeng borte og hjemme og kunne ta ferie som Sør-Varangers beste lag og inne blant de fire øverste på tabellen.

Skader og unge spillere

Høstsesongen startet riktignok med to tap for begge Alta-lagene. Men en imponende 7-0 seier over Hammerfest i påfølgende kamp, skapte forventninger om at BIL skulle være i stand til å kjempe om en plass i neste års 3. divisjon. Men etter dette har det meste gått galt.

Assistenttrener Arnfinn Mentyjærvi sier at årsaken til den svake høsten er mange unge spillere og skader på sentrale spillere i laget.

- Unge spillere varierer i prestasjon. De jevne kampene vi vant i vår, tapte vi i høst, sier han

Mentyjærvi slutter

Kontrakten til Mentyjærvi går ut etter denne sesongen og han sier han har bestemt seg for ikke å gå på en ny sesong. Hovedtrener Dag Helmer Mathisen er fortsatt i tenkeboksen om han fortsetter.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no