7. des
TREKNING:Bente Lantho Flå og Arnfinn Kristensen står for trekningen etter årets turorienteringssesong.
 
Blir den 30. trekningen den siste?
Arnfinn og Keth Kristensen har ett håp etter å ha fullført sin 30. sesong med turorientering: Kanskje er det DU som viderefører tilbudet neste år?

Publisert: 19.nov.2013 15:35
Oppdatert: 23.okt.2017 11:27

I alt 135 deltakere har vært med på 2013-sesongen med turorientering. Tirsdag formiddag ble den høytidelige trekningen av årets tre gavekortvinnere foretatt på Sør-Varanger Avis. De heldige vinnerne ble Geir Celius, Elin Tovik og Brita Hansen.

Hjelper gjerne

Med litt vemod i stemmen frykter Arnfinn Kristensen, som sammen med kona Keth har vært primus motorer i dette tilbudet i 30 år, at dette kan ha vært den siste sesongen og den siste vinnertrekningen.

- Men er det noen som vil overta og videreføre turorienteringsopplegget, så stiller vi opp, både kona og jeg som medhjelpere, forsikrer Arnfinn.

Selv har han løpt orientering siden tidlig på 50-tallet og fru Keth ble med fra tidlig på 60-tallet. Der i huset har onsdag alltid vært avsatt til orientering. Nærmest uansett. Å arrangere turorienteringen og tilrettelegge postene til den, har i tillegg blitt hjertebarnet.

Er deltakere

- Vi forsøkte å få noen til å overta da vi hadde holdt på i 25 år og vi var 75. Nå runder vi 80 begge to, og håper inderlig at noen vil overta stafettpinnen, slik at det blir turorientering også i 2014, lokker Arnfinn Kristensen.

Deltakelsen disse 30 årene har vært rimelig stabil, med toppår på over 200 deltaker. Årets antall på 135 er et normaltall. Interessen for tilbudet er altså der. Det er bare arrangøren(e) som mangler. Kanskje noe for DEG?

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no