15. okt
 
Boligbrann slokket seg selv
– Helt utrolig, sier brannsjef Henrik Haldorsen.

Publisert: 28.okt.2017 22:05
Oppdatert: 28.okt.2017 22:05

Brannvesenet fikk melding om brann i en enebolig på Sandnes i 21-tiden lørdag kveld. Alle nødetatene rykket umiddelbart ut. Det de fant var litt røykutvikling i eneboligen i Sundelinveien.

– Det var eier selv som meldte om brann. Han var selv ikke i huset og det var heller ingen andre i huset. Ingen person har kommet til skade, sier innsatsleder i politiet, Ørjan Hansen.

– Det ser ut som brannen har slokket seg selv. Det er helt utrolig, sier brannsjef Henrik Haldorsen.

Han forteller at da brannvesenet gikk inn i huset var det bare litt røykutvikling å finne. Bruk av IR-kamera avslørte at temperaturen i røyken var lav.

– Det som er spesielt er at det ser ut som det har vært en brann i huset, som har startet i kjelleren. Det er også spor etter brann på loftet. Det ser med andre ord ut som temperaturen har vært svært høy, luften har blitt antent og så har all oksygenet brent opp og brannen har slokket av seg selv, sier Haldorsen.

Han mener det bil bli relativt enkelt å finne brannårsaken nå som huset er helt og det bare er noe aske på ett sted i kjelleren der brannen trolig har startet.

Politiet ville trolig gå inn og undersøke stedet allerede lørdag kveld.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no