18. nov
PREMIERE: Lille Gul filmes inne i Sepverket i Kirkenes i mars i år. Fredag er det premiere.
 
Børning 2-premiere i Kirkenes
Skuespiller Mikkel Gaup, regissør Hallvard Bræin og produsent John M. Jacobsen kommer til Kirkenes på fredag.

Publisert: 05.okt.2016 23:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Fredag blir det eksklusiv førpremiere på Aurora kino Kirkenes. Da kommer produsent John M. Jacobsen, regissør Hallvard Bræin og skuespiller Mikkel Gaup til Kirkenes for å presentere den brennhete oppfølgeren Børning 2.

Les også: På settet til Børning 2

Ekstravisning

– Den første visningen ble utsolgt i løpet av få dager etter at billettene ble lagt ut for salg, forteller kinosjef Marianne H. Erlandsen.

– Heldigvis fikk vi satt opp en visning til, og også der blir det introduksjon fra Børning-gjengen, sier hun.

I tillegg til å være de første som ser filmen får publikum også være med på plaka-signering med Hallvard Bræin og Mikkel Gaup på kinoen før den første visningen.

Plottet

Når Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.


Når Roys gravide kjæreste arrangerer en «ute-av-fengsel-fest», dukker noen av hans gamle billøpfiender opp og utfordrer han til å være med på et nytt løp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk.

Kirkenes sentral

Mange husker nok noen bråkete dager i og rundt Kirkenes i mars i år, med stengte gater og brannvesenet på vakt, da gateracere og filmteam jobbet med heftige bilscener og stunts. Sentrale deler av filmen er spilt inn i og rundt Kirkenes og i Neiden. Noen scener utspiller seg inne i sepverket til Sydvaranger, og Kimek var med og produserte utstyr som skulle brukes til bilstunt. Det er nok mange som er spent på resultatet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no