21. okt
OPTMIST: Ken Albert Abrahamsen i arrangementskomiteen for Bugøynesfestivalen tror årets program vil slå alle rekorder. (Arkivfoto).
 
Bugøynesfestivalen jubilerer
Bugøynesfestivalen sparkes i gang på onsdag. Arrangørene frister både med lokale, nasjonale og nordiske trekkplastre.

Publisert: 22.jul.2013 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:00

Tidligere het festivalen havfiskefestivalen. Nå er det Bugøynesfestivalen som gjelder. Ken Albert Abrahamsen i arrangementskomiteen er i fyr og flamme.

- Vi har stor tro på at vi skal klare å overgå antall besøkende til Bugøynes i forhold til foregående festivaler. Det er et 25-årsjubileum verdig, sier Abrahamsen.

Stinn brakke

I fjor var det 300 til 350 på det meste på arrangementene.

- Vi forventer stinn brakke på flere av årets arrangementer også. Tilbakemeldingene vi har fått på Facebook og ellers tyder på det, sier han.

Det hele starter onsdag med ungdomsdiscotek på klubben, bygdekveld med Roger og Edmund og Samfunnshuset, karaoke og sangunderholdning med Renate og Tom Hansen. Disse arrangementene foregår på festivalpuben og Egnebuloftet.

Torsdag er det konserter med Roger og Werner og Menn av hjertet i festivalteltet

Fredag er den store rokonkurransen og den tradisjonsrike Ranvikamarsjen på ettermiddagen, før ungdommene får sitt på kvelden. Først et alkoholfritt tilbud med konserten med Morty, før de lokale musikerne i Born in Agia Pareskevi spiller opp før midnatt og Pateys Pipe etter midnatt.

Fiskekonkurranse

På dagtid lørdag er den store fiskekonkurransen, mer rokonkurranse, dartkonkurranse, lekepark, luftgeværkonkurranse og utstilling i salgsboder. På ettermiddag- og kveld blir det kirkekonsert med Musica Practica fra St. Petersburg, før det går slag i slag i festivalteltet med trommeshow med verdensmester i trommer, Baard Kolstad, Black Ingvars fra Göteborg, før det hele avsluttes med de populære blueslegene i Dr. Wessel fra Kirkenes.

- Dette skulle være noe for enhver smak, sier Abrahamsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no