23. okt
SAVNER SPEKTAKEL: Silje Traa Celius og de andre sentrumsbutikkene savner Spektakelet. Samtidig meldes det om at Bylørdag er godt mottatt. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Butikkene savner spektakelet
- Vi ønsker Barents Spektakel tilbake med åpne armer neste år, sier daglig leder på Husfliden og nyvalgt leder for Sentumsgruppa, Silje Traa Celius.

Publisert: 15.feb.2014 11:02
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

Fraværet av folkefesten Barents Spektakel har gitt utslag på februaromsetningen til butikkene i sentrum. Nå ser de frem til neste år.

Festmodus

- Jeg visste vel egentlig ikke hvor mye jeg savnet spektakelet før det faktisk ikke ble arrangert, men jeg savner det veldig, forteller Celius. Hun legger til at mange av de andre butikkene opplever det samme.

- Det blir en helt egen stemning i byen med så mye folk. Også vi ansatte var i festmodus under spektakelet, forteller hun. Det er klart. Vi bor på en liten plass, og med et arrangement som trekker såpass mye folk, så drypper det på oss alle.

Aktivitet

Celius er nettopp blitt nyvalgt leder i Sentrumsgruppa, noe som hun ser på som en spennende oppgave.

- Det blir spennende. Jeg håper å få det til slik at butikkene står enda mer samlet enn i dag, samt gjøre det synlig for kundene at vi står sammen, forteller hun, Tidligere i år startet de med Bylørdag, et arrangement med blant annet gode tilbud i Sentrumsbutikkene. Dette har ifølge Celius blitt godt motatt.

- Det er veldig positivt. Det skal vi ha en lørdag i måneden fremover, og da skal det lønne seg å komme til byen. Celius vil også oppfordre lag og foreninger til å benytte seg av Bylørdag, hvis de ønsker å selge vafler, lodd og slike ting.

- Det er bare å ta kontakt med meg, det blir en vinn-vinn-situasjon både for oss og for dem, sier hun med et smil.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no