17. okt
ORDFØRERTEAM:Cecilie Hansen (Sp) og Tove Alstadsæter (H) vant valget sammen ved forrige kommunevalg. Cecilie ønsker seg en ny periode og Tove er sitt partis nominasjonskomitees førstevalg.
 
Cecilie og Tove utfordrer Rune
Tove Alstadsæter (H) er nominasjonskomiteens førstevalg.

Publisert: 04.sep.2014 14:04
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

Idag ble det klart. Nominasjonskomiteen i Sør-Varanger Høyre ønsker Tove Alstadsæter på førsteplass på Høyres liste i Sør-Varanger også ved valget neste høst. Dagens varaordfører blir dermed partiets ordførerkandidat også ved dette valget, som for tre år siden. Komiteens varaordførerkandidat er Erik Henneli, opplyser partileder Inge O. Sætrevik.
Også sittende ordfører Cecilie Hansen (Sp) bekrefter at hun ønsker å stille til gjenvalg på topplassen til Senterpartiet. Nominasjonskomiteen i Sp har foreløpig ikke kommet med sin innstilling, men fristen for å levere ei ferdig liste går ikke ut før i mars 2015.
Sist søndag ble det klart at Rune Rafaelsen er nominasjonskomiteens førstevalg for Sør-Varanger Arbeiderparti. Dette satte de øvrige partiene under press i forhold til å signalisere sine førstekandidater, en utfordring nominasjonskomiteen i Sør-Varanger Høyre nå har tatt og gått for Tove Alstadsæter.
Les mer om partienes nominasjonsprosess i lørdagsavisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no