10. des
BESØK: Frelsesarme-kommandørene Berit og Donald Ødegaard kommer til Frelsesarmeen i Kirkenes søndag. (Foto: Frelsesarmeen).
 
Celebert besøk på Frelsesarmeen
Søndag 19. februar får Frelsesarmeen i Kirkenes besøk av kommandørene Berit og Donald Ødegaard.

Publisert: 19.feb.2017 10:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

Berit er utdannet sykepleier og Donald er utdannet lærer.?De har tilbragt 20 år i tjeneste som offiserer i Afrika innen undervisning og ledelse, i Zimbabwe, Sør Afrika, Nigeria og Øst Afrika. I de to siste årene var de ledere for arbeidet.?De har også vært ledere for Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene.?Siste ordre før pensjonering var til Internasjonalt Hovedkvarter i London, der Donald var ansvarlig for Program- og ressursavdelingen som omfatter nødhjelp, prosjekter, litteratur, helse og skoler globalt. Berit var da ansvarlig for utviklingen av Fair Trade-konseptet i Frelsesarmeen internasjonalt.

Etter pensjonering er de fortsatt i aktivitet og har hatt ansvaret for Europakontoret ved internasjonalt hovedkvarter i London. De har også tatt en periode som ledere for Frelsesarmeen i Moldova og Georgia.

- Her gjorde de en flott innsats som det ble satt stor pris på av folket der. De har vært på besøk i Kirkenes tidligere og vi ser frem til å få lytte til det de vil dele med oss. Vi håper at mange vil komme og være med oss denne kvelden, sier prosjektleder Karstein Kristiansen ved Frelsesarmeen i Kirkenes.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no