21. okt
ABA: Elefanten Baba vil være en av de største attraksjonene når Cirkus Merano kommer til Hesseng på lørdag. Foto: Cirkus Merano
 
Cirkus Merano til Hesseng
Fargerike, frittflygende papegøyer. En minidyrehage med vraltende ender, lekende hunder og en kattepus. Fire duvende kameler og ikke minst: elefanten Baba.

Publisert: 12.jun.2013 10:11
Oppdatert: 23.okt.2017 10:50

Dette er hva direktør Knut Dahl kan by på av godbiter fra årets Merano-program som lørdag kommer til Hesseng. I tillegg kommer en rekke andre artister: en buktaler som får med seg både partnere og publikum i verbale utblåsinger, en lynrask fotsjonglør, en ung håndstandsekvilibrist og regjerende verdensmester i Diabolospillet.?

Hele Norge

- En forestilling breddfull av overraskende momenter, lover direktør Dahl, som turnerer med sitt livsglade Meranoensemble for 39. gang i Norge. Cirkus Merano er for øvrig det eneste norske cirkus som besøker hele landet, fra Fredrikstad til Kirkenes.

- Vårt mål er å gi publikum landet rundt en liten fritime fra hverdagsstress og mas. Skape en helhetlig totalopplevelse, skape topp familieunderholdning hvert eneste sted vi besøker. Derfor er hver forestilling som en «eksamen» for oss, en utfordring som får oss til å yte maksimalt på hvert eneste spillested. Vår eneste målsetting er å underholde, skriver sirkuset i en pressemelding.

Levende underholdning

- Cirkus er levende underholdning, poengterer Dahl.

- Det skal være et festfyrverkeri av gode artistprestasjoner, fengende musikk, spektakulær lyssetting, latter og spenning. Det som skjer i manesjen, det skjer i «nuet», det kan ikke redigeres bort.

Da Knut Dahl - 22 år ung - startet nykommeren Cirkus Merano, antydet han at 25 års drift kunne være passende. Nå legger han ut på sin 39. norgesturné med sitt livsverk. I cirkusbransjen er det unikt med så lang fartstid for en og samme leder.

- Dette bekrefter at cirkus ikke er et yrke, men en livsform, fastslår han.

Cirkus Meranos turné startet i mars og varer til midten av september.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no