15. okt
GRISETE: Hanskene kommer godt med når Aurora Johansen Eivik, Iris Horsbøl, Tove Ingeborg Opdøhl og Gro Solveig Opdøhl samarbeider.
 
Disse syklene skal sette glans på Arctic Race
Reodorklubben bidro med fargerik sykkeldekorasjon.

Publisert: 25.mai.2018 09:54
Oppdatert: 25.mai.2018 10:00

Når Arctic Race of Norway kommer til Sør-Varanger i august, vil en del av dekorasjonen langs veiene være laget av barn. Den nystartede Reodorklubben i Sør-Varanger inviterte til sykkelmaling onsdag ettermiddag. Et kobbel ivrige barn fikk kjapt brukt opp det som var av oransje og blå spraymaling.

– Oransje og blå fordi det er de offisielle fargene til Arctic Race of Norway, forteller Marie Jakola, en av de voksne klubbsjefene.

De ferdigmalte syklene settes opp langs sykkelruta når det populære sykkelløpet arrangeres langs flere finnmarksveier. Kanskje havner de på TV. Men uansett resultat:

– Det var gøy, sier Tina Pedersen.

– Men litt kaldt, gliser Aksel Ojala der han viser fram en av de mindre syklene.

Reodorklubben startet opp i Kirkenes i begynnelsen av mai. Klubben har som mål å stimulere kreativitet blant barn, igjennom varierte fritidstilbud. Blant annet har klubben lagt opp til å lage lekebiler av flasker, og å demontere datamaskiner.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FARGERIKT: Aksel Ojala og Tina Pedersen synes syklene ble kule.

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no