20. nov
JUBILANTER: Dr Wessel med Trygve Beddari, Roy Hojem, Dagfinn Gjerde, Erlend Gimse og Yngve Grønvik feirer 30 år neste år. Jubileumsåret innledes på Stopp pressen! i Oslo kommende fredag. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Dr Wessel rocker i gang 30-årsjubileet
Neste år er det 30 år siden Sør-Varangers rockegeneraler, Dr Wessel, startet sin karriere. Jubileumsåret rockes i gang fredag i hovedstaden.

Publisert: 18.okt.2016 21:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

Dette er første gang Dr Wessel spiller i Oslo. Det skjer under Kirkenesdagen kommende fredag på utestedet Stopp Pressen!

- Det er helt utrolig og en perfekt måte å starte feiringa på. Og det attpåtil i Tigerstaden. Bedre blir det ikke. Vi gleder oss veldig til å spille for Oslo-publikummet og håper at så mange sør-varangerværinger som mulig kommer for å se oss, sier vokalist Dagfinn Gjerde.

Juleopptreden

- Vi holder på å jobbe med en spilling på Ritz i romjula. De første 15 årene pleide vi å ha en «nei-nå-må-vi-komme-oss-ut-og-treffe-gamle-kjente»-arrangement for de hjemvendte. Vi tar sikte på at vi gjentar dette og ringer romjula inn igjen i år, sier Gjerde.

Noen flere planer er ikke i avtaleboka ennå, men drømmene er der.

- Dr Wessel er ikke den mest strukturrasjonaliserte bedriften. Vi er litt Vømmøl der. Men vi har en drøm om å reise til Austin Texas i USA. Man har flere musikalske oaser «Over There». Det er New Orleans, Nashville og Austin. Sistnevnte ligger nok vårt hjerte og musikalske smak nærmest. Vi drømmer om en slik reise i løpet av 30-årsjubileet. Om vi klarer det, vet jeg ikke, sier vokalist Gjerde.

Wesselborgen

- Ja, vi skulle tro det. Vi håper jo at kommunen greier å holde liv i Wesselborgen så lenge at vi får muligheten til å bo der. Med vårt navn så er det helt naturlig at det hele ender der, at vi i Dr Wessel rocker oss inn på Wesselborgen, sier Gjerde.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no