9. des
karstein kristiansen tilbake i kirkenes
 
Eldrerådet etterlyser svar
Eldrerådet i Sør-Varanger etterlyser svar fra administrasjonen og fra politikerne angående rådets budsjettbehandling 6. desember i fjor.

Publisert: 25.feb.2017 17:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

- I dette møtet stilte vi en rekke konkrete spørsmål til administrasjonen. I innkallingen til Eldrerådets møte 24. januar. sak 1, hadde vi stilt spørsmål om orientering fra kommunalsjef og helse om konkrete prosjekter. Ingen fra sektoren møtte og ga heller ingen beskjed om hvorfor de ikke møtte, sier eldrerådsleder Karstein M. Kristiansen i en epost.

- Vi ber om å motta en foreløpig orientering fra kommunalsjefen om hvor prosjektene Hverdagsrehabilitering og Teknologistøtte på natt står per i dag og videre planer. Denne orienteringen forventer vi å motta senest 3. mars i år, fortsetter han.

I sak 2, forventet Eldrerådet orientering om budsjett ved regnskapssjef Inger B. Fremstad.

- Dagen før møtet, 23.april mottok vi mail om at avdelingen meldte forfall. Her var det sagt at en kunne lage et notat i etterkant av møtet, dette ber vi om blir gjort, slik at vi kan få tid til å forberede oss før møtet 14. mars, hvor vi forventer at noen møter og svarer på våre mange spørsmål. Vi forventer å motta orienteringen innen 3. mars, skriver Kristiansen.

- Grunnen til at vi henvender oss på denne måten nå, er at vi følte oss ignorert ved at ingen kom til møtet, og heller ikke ga melding i god tid, slik at vi eventuelt. kunne forandret dato. Vi ønsker derfor å motta orienteringene i forkant av møtet, for å være best mulig forberedt. Vi forventer og å bli tatt på alvor ved at administrasjonen prioritere å delta i neste møte.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no