9. des
TV-AKSJON: Elevene ved Pasvik skole brukte den årlige skolejoggen til å skaffe penger til årets tv-aksjon.
 
Samlet inn over 14 000 kroner
22. oktober er det den årlige tv-aksjonen i Norge, og i år går pengene til Unicef og barn i krig. Elevene på Pasvik skole tok tak i en tradisjon for å få inn penger.

Publisert: 04.okt.2017 10:21
Oppdatert: 04.okt.2017 11:49

Elevrådet på Pasvik skole ønsket i år at inntektene fra den årlige Skolejoggen skulle gå til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Som sagt, så gjort. Elevene ved skolen løp inn hele 14 180 kroner til årets tv-aksjon.

UNICEF

– Skolejoggen har med årene blitt en tradisjon ved Pasvik skole, og elevrådet bestemmer hva inntektene skal gå til, forteller rektor og enhetsleder Espen Tangen Aarnes.

I år falt valget på UNICEF og TV-aksjonen. Elevene har den siste tiden jobbet med mye med UNICEF og deres arbeid. Blant annet har pasvikjenta Helene Sandbu Ryeng, som jobber for UNICEF og er koordinator for årets TV-aksjon, besøkt skolen og snakket med elevene, forteller han.

God innsats

Før starten holdt elevrådet en appell, hvor de snakket om hva inntektene fra årets løp skulle gå til, samt oppfordret til god innsats og godt humør. Oppfordringen ble fulgt, og etter 35 minutters løping var det mange slitne, men fornøyde elever, som fikk servert kake og saft av skolens ansatte.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
BESØK: Pasvikjenta Helene Sandbu Ryeng jobber i UNICEF.

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no