16. nov
ÆRE: En rørt og overrasket Elsa Haldorsen mottok jubileumsfestens hyllest som nytt æresmedlem i IL Bølgen.
 
Elsa og Ola ble hedret for innsatsen
Elsa Haldorsen og sønnen, tidligere toppfotballspiller Ola Haldorsen, ble begge utnevnt til æresmedlemmer i klubben da IL Bølgen feiret 70-årsdag.

Publisert: 04.okt.2016 18:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Elsa Haldorsen har ikke hatt så mye med selve fotballen å gjøre selv, men hun har gjort mye for Bugøynes, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Og, ikke minst har hun satt flere gode fotballspillere til verden, blant dem Ola Haldorsen, som er en av de som har flest kamper for Bodø/Glimt og som senere har løftet Bølgen som trener. I oppveksten til Haldorsen-brødrene har Elsa vært fotballmamma, kjørt dem til kamper, jobbet dugnad, vasket drakter, og gitt sitt bidrag til klubben. Hun var et naturlig valg, mente leder i klubben, Kjell Buljo.

Les også: – Vi skal gjøre det vi kan for å holde liv i klubben

- Overraskelse

Middagen var unnagjort, det ble sunget fotballsanger og takk for maten-sang, Ken Albert Abrahamsen hadde bært inn den flotte gressgrønne fotballkaka han selv hadde bakt, og stemninga var god og stigende blant jubilantene. Kjell Buljo spente publikum lenge på pinebenken da han leste opp merittene til det første æresmedlemmet. Etterhvert ble det klart at det dreide seg om en «hun» og da kom det forventningsfull mumling i salen. Til slutt var det ikke tvil om hvem det kunne være og applausen var stor da en rørt og overrasket Elsa Haldorsen trådte frem.

- Jeg er så utrolig takknemlig og glad for denne oppmerksomheten. Dette hadde jeg aldri trodd, det kom som en virkelig stor overraskelse. Selv om jeg etterhvert skjønte at det var meg han snakket om, kunne jeg ikke helt tro det, ler Elsa Haldorsen etter å ha mottatt sitt diplom og enda mer applaus og jubel.

- Hjertet i klubben

Men ett æresmedlem til skulle utnevnes, og det var sønnen, Ola Haldorsen. Han kunne ikke være med på festen, så han ble oppringt, men telefonen ble koblet til lydanlegget så alle kunne høre. Og det var en meget overrasket Haldorsen som fikk høre trampeklapp i salen da Kjell Buljo hadde framført budskapet. Det ble stille i telefonen.

- Dette er en stor ære, kom det endelig fra det nye æresmedlemmet.

- Bølgen har formet meg som fotballspiller og jeg har alltid hatt hjertet mitt i klubben. Det er Bølgen som har gitt meg den karrieren jeg har hatt, sa han.

- Det hadde vært fantastisk artig å være på festen, men dere får kose dere masse uten og meg og ha det artig i kveld, sa han og hilste til hele salen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no