13. nov
MARSIPANGRIS: Andre- og tredjeklassingene får sin velfortjente marsipangris. (Alle foto: privat).
 
En god dag for marsipangrisene
Tradisjonen tro avsluttet Kirkenes og Omegn Skiklubb året med marsipanstafett, hvor bortimot 40 store og små stilte opp.

Publisert: 21.des.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

Kirkenes og Omegn Skiklubb (KOS) tar nå en liten juleferie fra fellestreninger. Men allerede i romjulen blir det renn for de yngste. 

- Fra januar av blir det full fart hver tirsdag og tirsdag fra Skileken, treningen er åpen for alle fra og med seks år og vi har ingen ventelister, sier Hilde Michelsen, Sportslig leder i KOS. 

Rekrutteringen er bra og varmestua skiklubben fikk bygget gjør susen.

- I tillegg er vi så heldige og har Yngve Labahå og Kirkenes Bil med oss - som sørger for utstyr til å tråkke løyper i Skileken. Dette gjør sitt til at vi har plass til mange mange flere glade ute unger, sier Michelsen.

Marsipanstafetten er like gammel som KOS selv. Her samler det som kan krype, gå klassisk og skøyte i skiklubben. Og her er alle vinnere. Av hver sin store og lille marsipangris.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no