21. okt
INNHOLDSRIKT: Styremedlem, Thomas Østrem Hoy ser frem til en innholdsrik vår for filmklubben.
 
En kinoopplevelse utenom det vanlige
Mandag drar filmklubben i gang et nytt semester med mange godbiter på programmet.

Publisert: 21.feb.2014 14:35
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

– Jeg er imponert over det som vises på filmklubben og jeg gleder meg stort til neste runde, forteller nyvalgt styremedlem i filmklubben, Thomas Hoy.

Han frister med et bredt og variert filmutvalg for vårsesongen.

Spennende

Ser man på listen over vårens filmer, er det mye det kan være verdt å få med seg.

Det hele starter nå på mandag med den svenske filmen «Meg eier ingen» med Michael Persbrandt i hovedrollen. Filmklubben selv omtaler dette som en gripende, varm og sorgmunter oppvekstberetning fra Sverige på 70-tallet. Er du mer av den action-hungrige typen, trekker Hoy frem den kinesiske filmen «The Grandmaster», der vi følger historien til kampsportmesteren som trente selveste Bruce Lee.

Er du mer i det eventyrlige hjørnet, kan «Blancanieves - Snøhvit fra Andalucia» være noe for deg. Dette er en tvist på det klassiske eventyret om Snøhvit og de syv dvergene og foregår i 1920-tallets Sevilla. Det er atpåtil en stumfilm der musikk og bilder vil gi deg en helt unik opplevelse. 7. april viser de i tillegg den høyaktuelle dokumentaren «The Act Of Killing».

Filmen følger lederne av Indonesias dødsskvadroner som myrdet over en million mennesker på 1960-tallet. Regissør Joshua Oppenheimer har brukt ledernes lidenskap for Hollywood til å få dem til å gjenskape sine grufulle handlinger gjennom fiksjonsfilm.

Hver uke

Vårens filmer er hentet fra Tromsø Internasjonale Filmfestival, samt noen ønsker som er kommet opp på klubbens Facebook-side. Klubben viser film på Aurora Kino hver mandag, og det er bare å møte opp dersom du vil bli medlem. Sør-Varanger Filmklubb er tilknyttet Norsk Filmklubbforbund og dersom du tegner medlemskap her er du automatisk medlem i de andre klubbene rundt om i landet. Som medlem betaler man en liten sum per film.

(Kilde: filmweb imdb.com)

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no