21. okt
STOPPET: Hit, men ikke lenger kom vi da vi rykket ut til brannen i Sydvaranger gruves knuserverk i ettermiddag. Brannen ble raskt slukket.
 
En mann lettere skadet i brann
En mann er sendt til sykehus med lettere røykskader etter at det oppsto brann i knuserverket ved Sydvaranger Gruve i Kirkenes i ettermiddag.

Publisert: 03.mar.2015 18:07
Oppdatert: 23.okt.2017 10:48

Vedkommende som er sendt til sykehus skal være samme person som oppdaget brannen ved et bånd i knuserverket som går under navnet CV16.

- Brannen skal være slukket og en mann er sendt til sykehus med sjekk av mulige røykskader, sier utviklingsdirektør Harald Martinsen i gruveselskapet. Han toner ned dramatikken i det som skjedde.

Alle nødetatene, brann, politi og ambulanse rykket ut da meldingen om brannen kom

Vi var i nærheten av der det skal ha oppstått brann, men ble vist bort fra stedet for at veien ut fra knuserverket skulle være fri.

Operasjonsleder Sølve Johansen ved Øst-Finnmark politidistrikt at brannen ikke er så alvorlig som først antatt.

- Vi holder på å skaffe oss oversikt over skadeomfanget nå. En mann skal være sendt til sykehuset for sjekk for røykskader. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen og driver nå etterslukking og melder om en god del røyk, sier Johansen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no