22. okt
KLART: Det nye lekestativet stod klart i gågata tirsdag formiddag. Det kunne vært på plass i fjor høst. (Foto: Yngve Grønvik)
 
Endelig er det nye lekestativet på plass - si din mening!
Er det bedre eller dårligere enn det forrige? La ungene teste det, og send oss en melding og fortell!

Publisert: 29.sep.2016 13:50
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Jonas Raab kontaktet avisa i fjor sommer for å fortelle hvor skuffet han var over at lekestativet var fjernet. Nå først har det endelig kommet et nytt.
- Da jeg leste i avisa at det var fjernet ble jeg skikkelig lei meg. Jeg og vennene mine har lekt mye der, det var et sted hvor jeg har truffet mange venner, sa Jonas Raab til SVA i fjor sommer.

Liker ungene det nye lekestativet? Send oss en melding og fortell - gjerne med et bilde!

Utsettelse

Politikerne Hilde Michelsen (Ap) og Camilla Svegaard (H) mente i fjor sommer at lekestativet var farlig og ville ha det revet, og det ble det bare noen dager senere. Administrasjonen i Sør-Varanger kommune mente et nytt lekestativ kunne komme opp til 1. september, til en prislapp på 750 000 kroner, men det var ikke Michelsen og Svegaard enig i. De ville ha mer for pengene, ha ungene med på råd og bedre tid til å lage et fint tilbud. Begge var representanter i Utvalg for miljø og næring og fikk utvalget med på vedtak om utsettelse.

Avgjørelse

- Det som så skjedde var at det ikke var satt av nok penger til både konsulenter og lekestativ, så i sommer bestemte vi oss for å bestille et nytt lekestativ, forteller plan- og utviklingssjef Håvard Lund.

Han sier at stativet egentlig skulle settes opp tidligere, men leverandøren ble forsinket.

- Nå er i alle fall stativet endelig på plass, så nå håper jeg ungene blir glade og tar det i bruk, sier Lund.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no