9. des
SPILLER: Dj Ørjan Nilsen i Mexico. Litt mindre forhold på hjemmebane i Kirkenes, men garantert minst like god stemning.
 
Endelig spiller Ørjan hjemme
DJ Ørjan Nilsen spiller på Ofelas Arena i Kirkenes i kveld.

Publisert: 13.mai.2016 14:34
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

Dedikert, hardtarbeidende, og energisk - tre ord som beskrive hot-shot Ørjan Nilsen. I de siste årene har Ørjan overrasket publikum over hele kloden med sin musikk. Det var svært liten tvil om hva Ørjan ville gjøre med livet sitt, etter å ha lyttet til utallige CD-samlinger, og å se noen av DJ-legendene visste Ørjan at DJ-boksen ville bli hans domene en dag, heter det i pressemeldingen.

Sør-Varanger Avis intervjuet Ørjan Nilsen i fjor vår: – Jeg har verdens beste jobb

Ørjan jobber med det nederlandske merket Armada Music og startet med låta "Red Woods" utgitt i 2006 under hans DJ guvernør alias, og gjennom årene har Ørjan funnet sin groove, han viser også sin enorme potensial, med La Guitarra (2008), Lovers Lane og So Long Radio (2010). Ørjan slapp sitt første artistalbum i 2011 med tittelen In My Opinion, som stormet opp på salgsdiagrammer og fikk Ørjan på watchlisten over alle Electronic Dance Music-artister rundt om i verden. Selv om In My Opinion var svært vellykket, viste Ørjan ingen intensjon om å bremse ned, og slapp raskt mammutlåter som Viking, Atchoo (2011) og startet i 2012 et samarbeid med Armin van Buuren, noe som førte til den treffende tittelen Belter etterfulgt av hans egen Amsterdam og Endymion før han avsluttet året med club-destroyerne Copperfield og Filthy Fandango.

Etterhvert som DJ Ørjan Nilsen raskt etablerte seg med en smittende blanding av chunky og groovy, har hans energi og tilstedeværelse tatt ham rundt om i verden og han har spilt på noen av verdens beste klubber og største festivaler, fra Sao Paulo til Sydney og mange steder i mellom. Det har vært en utrolig reise som resulterte i anerkjennelse fra tungvektere i bransjen. En ting er sikkert, det er ingen som kan stoppe dette norske vidunderbarnet, det være seg i studio eller i DJ-boksen, Ørjan Nilsen er fast bestemt på å overraske, forbløffe og underholde, heter det i pressemeldingen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no