15. okt
VITNE: Det er viktig for politiet at vedkommende som stoppet for å spørre om fotgjengeren trengte hjelp melder seg for politiet, sier politioverbetjent Torstein Pettersen ved Øst-Finnmark politidistrikt. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Etterlyser vitne
Onsdag 17. desember var det en trafikkulykke ved Spareland i Kirkenes.

Publisert: 22.des.2014 10:44
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

En fotgjenger ble truffet av en bil. Ifølge leder ved operativ avdeling ved Øst-Finnmark politidistrikt, politioverbetjent Torstein Pettersen, er det avhørt vitner i saken.

- Informasjonen vi har så langt tyder på at en bilfører stanset for å forsikre seg at det gikk bra. Fotgjengeren var tilsynelatende uskadd da og føreren av bilen kjørte videre, sier Pettersen.

Det viser seg at fotgjengeren ble lettere skadd etter sammenstøtet.

- Politiet trenger nå å komme i kontakt med personen som stanset for å spørre om fotgjengeren trengte hjelp. Vi har grunn til å tro at dette er samme person som kjørte på vedkommende. Vi ønsker at vedkommende tar kontakt med politiet og anmoder også eventuelle ansdre vitner til hendelsen om å melde seg for politiet, sier Pettersen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no