6. des
 
Etterlyser vitner etter mulig vold ved Fretex - sier ikke hva det er
Politiet vil ikke påvirke eventuelle vitner, ifølge operasjonsleder Lars Rune Hagen.

Publisert: 06.aug.2018 10:40
Oppdatert: 06.aug.2018 10:49

Politiet melder på Twitter om en voldshendelse ved midnatt natt til mandag, utenfor Fretex i Kirkenes. Offeret skal være en mann i 70-årene, og politiet etterlyser vitner til hendelsen.

Operasjonsleder Lars Rune Hagen sier imidlertid ikke noe om hva som skal ha skjedd, idet SVA tar kontakt.

- Det er det vi lurer på. Vi har en hendelse der en person er skadd i nærheten av inngangen til Fretex, og vi vil gjerne at folk melder fra om de har noen opplysninger, sier Hagen.

Grunnen til at politiet er så sparsomme med detaljer, er ifølge Hagen at de ikke vil påvirke eventuelle vitner. De ønsker også å høre fra folk som kan ha sett noe annet enn en voldshendelse - da det ikke er hundre prosent klart om det faktisk er vold, eller noe annet som har skjedd.

- Vi tror det dreier seg om en voldshendelse, men er ikke sikker. Derfor prøver vi å få kartlagt hva som har skjedd - også om noen for eksempel har sett at det har skjedd et uhell i det området, sier Hagen.

Han går heller ikke ut med hvor hardt skadd mannen i 70-årene er, men han kan fortelle at det ikke er livstruende skader.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no