14. okt
MYRSØK: Bilde fra politiets leting i forrige uke.
Foto: Politiet
 
Fant enda en støvel og mulig menneskebein
Politiet vurderer torsdag kveld om de skal lete enda mer fredag.

Publisert: 05.okt.2017 16:02
Oppdatert: 05.okt.2017 16:03

Politiet kan fortsette letingen etter levninger også fredag.

Politiet har fortsatt letingen etter levninger fra avdøde Kaisa Beddari i Skrøytnes-området tirsdag, onsdag og torsdag denne uken. I denne ukens leting har det dukket opp enda en støvel.

– Fra før av hadde vi funnet en høyrestøvel. Nå fant vi venstre støvel også, forteller regionleder Hans Møllebakken i Finnmark politidistrikt.

Politiet vet ennå ikke om støvlene eller bærspannet som også ble funnet tidligere hørte til Beddari. De skal samle opp funn og sende dem til testing sammen – selv om det ikke er sikkert at det blir resultater.

Mulig bein

Politiet har også funnet ett bein som mistenkes å stamme fra et menneske, i tillegg til de tidligere rapporterte beina som sannsynligvis stammer fra rein. Politiet får testet alt for å være sikre på saken.

Kanskje fredag

Møllebakken forteller at de tar en avgjørelse torsdag kveld denne uka, på om letingen fortsetter fredag.

– Det kan være vi setter opp et ekstralag, sier han.

Møllebakken mener politiet har greid å håndtere de andre oppgavene samtidig som letingen. Han legger imidlertid ikke skjul på at all letingen tapper ressurser.

Letingen etter Kaisa Beddaris levninger i Skrøytnes-området begynte fredag 22. september, etter at en jeger tilfeldig fant menneskebein med hofteprotese. Politiet konstaterte tirsdag at protesen stammet fra Kaisa Beddari, som har vært sporløst savnet siden 2013.

Politiet lette grundig i området fra da til og med torsdag forrige uke, og har fortsatt letingen denne uka. Håpet er å finne flere levninger etter den avdøde kvinnen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no