24. okt
LETING: Letingen etter Kaisa Beddari organiseres fra 96-høyden. I hele helgen vil letingen foregå over et stort område i Pasvik.
 
Fant klær under leting
Letingen etter Kaisa Beddari fortsetter i Pasvik.

Publisert: 30.mai.2014 13:53
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

Kaisa Beddari forsvant fra sitt hjem på Skrøytnes i fjor høst. Letingen før vinteren kom, ga ingen resultater. Nå er letingen tatt opp igjen.

35 frivillige

Politiet inviterte frivillige til å komme og lete torsdag og fortsetter med uforminsket styrke i går og gjennom helgen. Letingen torsdag, med 35 frivillige, var resultatløs.
– Vi hadde hundesøk i tre dager forrige helg og har bakkesøk nå i fire dager i et ganske så stort område. Alle har GPS, slik at vi holder kontrollen over hvilke områder som det letes i, sier leder ved operativ avdeling ved Øst-Finnmark politidistrikt, Einar Ingilæ.
Røde Kors og Sivilforsvaret deltok i letingen, i tillegg til andre frivillige.
– Oppslutningen var stor torsdag. Fredag er arbeidsdag og dermed forventer vi litt mindre deltakelse da, men vi håper folk vil melde seg for å være med å lete. Vi har vår innsatsleder på plass og vil ta i mot alle som melder seg på 96-høyden, sier Ingilæ.
I løpet av helga vil det også bli satt inn båt for å lete i store områder i Pasvikelva. Politiet vil også lete fra lufta med droner.

Fortsetter å lete

– Hvordan tolker dere funnet av klærne i skogen torsdag?
– Klærne er sendt inn til analyse for å være på den sikre siden, men dette trenger ikke å bety noe. Det var ganske mye søppel og plast rett overfor huset til den savnede.
– Hva gjør dere hvis dere ikke gjør noe funn i løpet av helgen?
– Da fortsetter vi å lete mandag. Det er det eneste vi kan gjøre. Alle kan være sikre på at vi gjør så godt vi kan og med det vi har av ressurser, sier Ingilæ.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no