6. des
110-KAKE: Varaordfører Lena Norum Bergeng åpnet feiringen og kakespisingen sammen med brannsjef Henrik Haldorsen ( i midten) og lege Espen Rafaelsen (t.v) Foto Jørn Fossmo.
 
Feiret 110-sentralen
Dagen etter gladnyheten om at 110-sentralen flyttes til Kirkenes, var det duket for feiring på rådhuset for med de ansatte.

Publisert: 03.okt.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Varaordfører Lena Norum Bergeng innledet med å slå fast at dette er en anerkjennelse av behovet for sikkerhet og beredskap også i Finnmark

- Vi feirer at Finnmark står sammen. Når vi ønsker å få til noe sammen, så greier vi det. At 110-sentralen kommer til Sør-Varanger, er en seier for hele Finnmark, sier Norum Bergeng.

Rådmannen Nina Bordi Øvergaard understreket at vedtaket fra direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap var viktig for Finnmark.

- Dette var en viktig dag for beredskapen i Finnmark og for at kompetansearbeidsplasser blir beholdt i Finnmark. Sør-Varanger kommune vil være med på å sette beredskap ytterligere på dagsorden.

Lege Espen Rafaelsen var tilstede på vegne av legetjenesten og legevakt. Han sier de vil bidra med alt de kan for at 110-sentralen blir en suksess.

- Vi vil bidra i prosessen og vil jobbe hardt for å få høy kvalitet, sier Rafaelsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no