23. okt
FEST: Hotelldirektør Rune Nordhus inviterte drøssevis med barn fra barnehagene i kommunen. (Begge foto: Håvard S. Mækelæ)
 
Femåringer til femårig hotell
Thon markerte jubileet med barnefest. Direktøren håper på mer utradisjonell bruk av hotellet.

Publisert: 07.mai.2015 17:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:50

- Er det lov til å røre de ballongene, kom det fra en av de mange barna som hadde møtt opp på Thon hotell. De var der mandag formiddag for å feire hotellets femårsjubileum i Kirkenes, der hotellet bød på muffins, snop, leker og dans. Og selvfølgelig massevis av ballonger, liggende på en catwalk midt på gulvet.

Hotelldirektør Rune Nordhus talte i overkant av femti barn på festen, alle tatt fra barnehagenes førskolegruppe. Det vil si at de fleste var femåringer, født omtrent samtidig som hotellet.

- Vi har et mål om å få alle ungene til å synge bursdagssang for oss, sa Nordhus med et smil. Og det ønsket fikk de oppfylt.

Hotelldirektøren er optimistisk også for de neste fem årene. Nå ønsker han å få flere av lokalbefolkningen til å bruke hotellet, også til ting man vanligvis ikke knytter til hotell.

- Vi har for eksempel hatt Taekwondo-gradering her på hotellet, sier han.

Men det er ikke noe de gjør av nødvendighet. Hotelldirektøren merker at det ofte er flere gjester i Kirkenes enn det er plass til på hotellene.

- Kirkenes-publikummet har tatt godt imot hotellet, og vi har vokst siden starten. Prognosene ser veldig lyse ut. Det er mye aktivitet i Kirkenes, og vi har dager der det er fullbooket seks-sju måneder i forveien, forteller han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no