15. okt
MØTE: FpU Finnmark møtte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på tillitsmannskonferanse i Oslo. Til venstre, leder i Sør-Varanger, Isabel Ailen Fredriksen. (Foto: Privat)
 
Fikk møte Solvik-Olsen
I helgen deltok Fremskrittspartiets Ungdom på tillitsmannskonferanse i Oslo. Der fikk de blant annet møte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Publisert: 14.jan.2015 11:10
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

- Det er utrolig morsomt å få møte så mange engasjerte FpU-ere fra andre steder i landet, og ikke minst veldig lærerikt for oss tillitsvalgte, sier Isabel Ailen Fredriksen, leder i Sør-Varanger FpU i en pressemelding.

Statsbudsjett

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen var en av statsrådene som hadde tatt turen for å møte ungdomsorganisasjonen.

- Når vi får møte både statsråder, stortingsrepresentanter og dyktige folk fra næringslivet gir det oss en skikkelig vitamininnsprøytning til å stå på videre, sier Isabel Fredriksen.

Hun er veldig fornøyd med at ungdomspartiet har fått gjennomslag for egne saker i regjeringens statsbudsjett.

- Vi er utrolig fornøyd med at frikortgrensen har blitt økt til 50.000 kr, slik at ungdom som står på ekstra straffes i mindre grad. I tillegg er vi svært fornøyd med at budsjettet til veiene er økt med nesten 20 prosent etter Frp kom i regjering, sier Fredriksen.

Ytringsfrihet

I lys av terroraksjonen i Frankrike for kort tid siden, ønsket Frp-ungdommene å vise støtte og medfølelse med ofrene. De sier at Fremskrittspartiets Ungdom aldri vil akseptere noe kompromiss om ytringsfriheten, som er en av de aller mest grunnleggende verdiene i et fritt demokrati.

- For FpU er ytringsfrihet en helt fundamental og grunnleggende rettighet i et hvert fritt samfunn. Vi kommer aldri til å akseptere terroristenes mål om å skremme folk til taushet, sier Fredriksen i pressemeldingen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no