20. okt
MEDALJE OG BLOMSTER: Tidligere disponent Anne Grete Sannes i Sør-Varanger Avis overrakte takk, medalje og blomster til redaktør Randi Fløtten Andreassen.
 
Fikk Norges Vels medalje
Redaktør Randi Fløtten Andreassen er hedret for god arbeidsinnsats gjennom mange år.

Publisert: 20.des.2013 13:12
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Sør-Varanger Avis har en lang tradisjon med å holde en overdådig julelunsj for sine ansatte siste uka før jul, og vanligvis er det sjefen sjøl som klinger i glasset, reiser seg, holder taler og takker hver og en for innsatsen.
Men torsdag kveld var det redaktøren selv, Randi Fløtten Andreassen, som ble kalt frem for å hedres.

God innsats

Tidligere disponent Anne Grete Sannes overrakte Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Medaljen gis for god arbeidsinnsats gjennom mer enn 30 år.
Egentlig hadde redaktøren tenkt å gå helt andre veier i yrkeslivet.
– Det var ikke min plan å bli journalist, forteller hun.
– Jeg hadde tenkt å bli bioingeniør og slet meg gjennom tre år med matte, kjemi og fysikk. Men endte opp med å skrive norsk.

Spennende

Fløtten Andreassen begynte i Sør-Varanger Avis som sommervikar i 1972.
– Det var ganske tilfeldig, men da jeg først begynte så ble jeg sugd inn i det her. Jeg syns det var spennende, og kan ikke si at jeg så langt i etterkant har angret. Da hadde jeg jo begynt med noe annet forlengst, påpeker hun.
– Det som virkelig gjør meg stolt er alle de fantastiske ansatte her på huset. De holder ut i år etter år og står på for lokalsamfunnet, bedriften og avisen. Det gleder meg aller mest etter en så lang fartstid.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no