15. okt
GLAD: Rekjtor Torgeir Skgan ved Bjørnevatn skole ble veldig glad for å få 242 000 kroner til bedring av læringsmiljøet. Her med lærer Siv Trøite.
 
Fikk penger til bedre læring
Bjørnevatn skole fikk de 242 000 kronene de søkte om fra Fylkesmannen i Finnmark. Pengene skal gå til bedre læringsmiljø.

Publisert: 24.jun.2014 09:26
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

Totalt var det 184 søknader som lå på Fylkesmannens kontorpult. Kun 30 søknader ble innvilget.
– Vi er i fyr og flamme. Vi ble trukket ut og fikk rubbel og bit av det vi søkte om og det var absolutt ingen selvfølge, sier rektor ved Bjørnevatn skole, Torgeir Skogan.
11. og 12. september er satt av til arbeidet med å bedre læringsmiljøet ved skolen. Da kommer skiskytter Ole Einar Bjørndalens mentale coach, Øyvind Hammer, til skolen for å bedre læringsmiljøet for foresatte, lærere og elever. Skolen vil knytte coachen direkte opp mot foreldrene og lærerne og knytte han direkte opp mot ungdomsskoleklassene.
– Vi skal skape positivitet og motivere foresatte, lærere og elever til bedre læring, sier Skogan.
– Har læringsmiljøet vært dårlig ved skolen?
– Nei, det har det ikke. Og elevundersøkelsen slo positivt ut for vår del. Men det kan alltid bli bedre. Vi skal tydeliggjøre kommunikasjonen mellom elevene, de foresatte og lærerne. Elevenes selvfølelse og trygghet er viktige stikkord, sier rektoren.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no