23. okt
PRIS: Ekspedisjonsleder Kari Moe Sundlie i Hurtigruten (i midten) ga prisen til Barents Safaris Hans Hatle og Nicole Merten.
 
Fikk pris av Hurtigruten
Barents Safari er valgt som beste utfluktsleverandør for Hurtigruten i 2015.

Publisert: 21.mar.2016 15:51
Oppdatert: 23.okt.2017 11:02

Det er en tid siden Barents Safari og Hans Hatle fikk vite at de skulle få dette utlevert.

- Prisen har vært i Kirkenes flere ganger, men tok seg et par æresrunder. Den har krysset Polarsirkelen to ganger, sier Hatle.

Søndag fikk Hatle overlevert beviset for prisen av ekspedisjonsleder Kari Moe Sundli ved Hurtigruten. Hatle startet Barents Safari for 18 år siden. I dag har bedriften sju medarbeidere.

- Det er alltid hyggelig å bli satt pris på. Dette er en sterk anerkjennelse og inspirasjon til å jobbe videre, sier Hatle.

- Det er jo en bekreftelse på at noe av det vi har gjort har vært riktig. Og at det å være hyggelig mot våre gjester fører fram. Vi har aldri kopiert noen og har vært trofast mot produktet. Men en pris bringer deg ingen steder. Det er det arbeidet du faktisk gjør som bringer deg videre, sier Hatle.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no