7. des
STOPPET: Minibussen fra Murmansk ble stoppet på grensa søndag, men velvilje fra politiet gjorde at et av passasjerene kom seg med flyet til Oslo alikevel. (Arkivfoto: Birgitte Wisur Olsen).
 
Fikk sjåførsørvis av politiet
Da bussen Fra Murmansk ble stoppet i grensekontrollen på Storskog, trådte politiet til for å få folk på flyplassen i tide.

Publisert: 25.aug.2014 18:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

- Det hører til med til sjeldenhetene ja, forteller politioverbetjent, Stein Kristian Hansen på Storskog.

Takknemlig

Avisa har vært i kontakt med vedkommende, som fikk den noe uvanlige skyssen. Hun ønsker ikke å stå frem med navn, men er veldig takknemlig for at hun nådde osloflyet. Hansen kjenner ikke til at politiet har trådt til på dette viset tidligere.

- Som regel ordner folk seg egen skyss dersom det blir ekstra ventetid på grensa. Her var det imidlertid snakk om å nå et fly, og når vi hadde kapasitet, valgte vi å kjøre til flyplassen, forteller han. Etter det avisa erfarer, var det kun denne ene personen som skulle med flyet.

Bortvist

Bussen fikk ikke kjøre gjennom grensekontrollen, da det viste seg å være uorden i papirene til sjåføren. Dette er samme tilfelle som politiet meldte om på Twitter søndag.

- Det var ikke samsvar mellom det som stod i papirene, og det sjåføren fortalte. Det er jo slik, at dersom du skal ut å fly, eller bo på hotell, så skal du fremvise en billett, eller hotellbooking, forklarer Hansen som et eksempel.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no