14. okt
UBERØRT: Hvilke områder blir plukket ut? Uberørt, som her i Munkefjord? (Foto: Jan Arne Jerijervi)
 
Fineste friluftsområde
Hvor er Sør-Varangers mest attraktive område for friluftsliv?

Publisert: 12.aug.2015 20:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

Et eget arbeidsutvalg skal i nærmeste framtid peke ut områder som innbyggerne så skal stemme på. I Friluftslivets år 2015 skal Sør-Varanger kåre sitt fineste område for friluftsaktiviteter. Det bestemte politikerne i formannskapet onsdag.

De vedtok å bevilge i underkant av 57 000 kroner til tre formål i Friluftslivets år. Det ene er kåringen av det mest attraktive friluftsområdet.

Det andre er turperle-programmet som er lansert og i gang. Der har kommunen gått i kompaniskap med Turlaget, Sør-Varanger Jeger- og fiskerforening, Helselaget i Neiden, Pasvik folkehøyskole og Barentshallene for å tilrettelegge ti turer i kommunen. Folk oppfordres til å ta bilde av seg selv på fem eller alle ti turmålene.

Det tredje formålet formannskapet har gitt penger til er en aktivitetsdag i Sandnesdalen der innhold og form ikke er på plass ennå, men som også her er et samarbeid mellom kommunen og frivillige foreninger.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no