15. okt
STEMNING: Det er god stemning blant kirkenespensjonistene under deres årlige fiskemiddag på Pensjonisten.
 
Fisk, lever og rogn for kirkenespensjonistene
En gang i året koster medlemmene i Kirkenes pensjonistforening på seg noe ekstra til middag. Også i år slo fisken, levra og rogna an på Pensjonisten.

Publisert: 11.mar.2014 10:57
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Leder i pensjonistforeningen, Trygve Røtvold, hadde kjørt til Vardø for å ordne godsakene i forkant av middagen sist fredag ettermiddag.

- Med glede, sier pensjonistlederen, mens 34 av pensjonistforeningens 417 medlemmer mesker seg med ferskfisken.

Hjelp

Aud Børresen, Mildrid Nilsen og Karl Karlsen sto for tilstelningen på Pensjonistens kjøkken.

- Gjestene har kost seg bare verre. Ikke så rart. Det var god kvalitet på fisken i år, sier Karlsen og bærer inn et nytt fat med fisk.

- Vi forsøker etter beste evne å ha slike sosiale tilstelninger vi vet er viktige for medlemmene våre. Jo mer vi er i lag jo bedre er det. Fiskemiddagene er blitt en tradisjon og tradisjoner er det viktig å holde i gang. Det er første gang jeg kjører til Vardø for å skaffe middagsmaten, men gjør det gjerne igjen, sier Røtvold.

Kirkenes pensjonistforening har flere sosiale tilstelninger. Medlemmene skal til Budapest i august, har flere turer sammen med medlemmene i Pasvik og Neiden og datakurs gjennom senior-surf.

Ukraina

Røtvold legger ikke skjul på at han og flere pensjonister med han, er bekymret for det som nå skjer i Ukraina.

- Bekymringen er ringvirkningene for disse urolighetene. Vi er så mange som benytter oss av muligheten til å dra på tur til Russland og mange russere som kommer hit og preger bylivet. Bare ikke urolighetene fører til at det hindrer dette folk-til-folk-samarbeidet. Medlemmene i Kirkenes pensjonisforening setter veldig pris på turene til Nikel og Zapolyarnij og har ingen planer om å slutte med dem. Forhåpentligvis vil det fortsette, sier pensjonistlederen.

#

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no