23. okt
STJÅLET: Det var utstyr som dette som ble stjålet fra småbåthavna. Hans Hatle oppfordrer folk til å følge med på om det dukker opp noe sted. (Foto: Hans Hatle)
 
Frastjålet teiner og blåser
Hans Hatle i Barents Safari ber båtfolket si fra hvis de ser blåser med hans navn på. Han ble nylig frastjålet flere krabbeteiner.

Publisert: 23.apr.2016 12:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

- Vi som er mye i småbåthavna har ganske god oversikt over hvem som kommer og går, og selv om jeg ikke har noe bevis, har jeg ganske god peiling på hvem som kan ha stjålet sakene, sier Hatle.

Tar imot tips

«Til alle medlemmer i Kirkenes Båtforening. Tjuvradden er igjen på færde i småbåthavna. Krabbeteiner, tau (grønne) og blåser (gule med navn) for ca. 6.000 kr er stjålet. Tar med takk imot tips, slik at jeg får gjort opp med avskummet en gang for alle», skrev han nettopp på sin Facebook-side.

Flere ganger

- Tyveriet har skjedd i løpet av de siste 14 dagene. Utstyret lå bak lageret til Båtforeninga i småbåthavna. Det er veldig irriterende at man ikke kan få ha ting i fred, og det er vanskelig å drive når man stadig blir frastjålet ting, sier Hatle.

Han driver firmaet Barents Safari og har blitt utsatt for tyveri av både skutere og bensin, og saker fra småbåthavna.

Se etter

Han har ikke anmeldt tyveriet til politiet, men han har likevel en ganske god peiling på hvem som kan stå bak.

- Båtfolket er mer enn 99 prosent ærlige og redelige folk som tar vare på hverandre. Og vi vet godt hvem som ferdes i småbåter inn og ut av havna. Derfor oppfordrer jeg folk til å passe på sitt eget og å se litt etter mitt. Hvis de for eksempel ser mine gule blåser med firmanavnet på eller blåser som er nymalte, blir jeg glad hvis de sier fra, sier Hatle.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no