23. okt
AVSLÅTT: Detaljreguleringen for det planlagte byggeprosjektet ved Direktørboligen ble avslått av Utvalg for plan og samferdsel.
 
Fremdeles ikke grønt lys for Direktørboligen
Avslo detaljregulering.

Publisert: 14.okt.2015 09:54
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

Det planlagte byggeprosjektet ved Direktørboligen i Kirkenes ble på nytt avslått av Utvalg for plan og samferdsel. Prosjektet var oppe til ny annengangsbehandling i utvalget mandag.

Det er fremdeles område B6 i prosjektet som er stridens kjerne. Dette fordi man mener at bebyggelsen vil bli for dominerende ved innkjøringen til Kirkenes. Dette var egentlig ment å være blokker på fire og fem etasjer, noe som senere ble justert ned til tre og fire.

Etter annengangsbehandling i juni krevde utvalget at B6 tas ut av planen. Utbygger svarte med å justere det ned til frittliggende boligbebyggelse.

Et enstemmig utvalg gikk til slutt i mot rådmannens innstilling og avslo detaljreguleringen fordi B6 ikke var tatt ut av planen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no