9. des
UNNA HER: Maria Simonsen, med Helene Erlandsen som kjøremannskap, har fint driv i rullatorløpet. (Begge foto: Kirsten Greiner Ovesen)
 
Full fart på rullatorene
Med sommervarmen kom også mulighetene for å få gjennomført det lenge planlagte rullatorløpet, i regi av Sør-Varanger demensforening.

Publisert: 22.aug.2015 13:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

I forrige uke gikk det første løp av stabelen på Tangenlia. Da fikk alle de beboerne som ønsket det, komme ut i finværet og rusle en tur i nærområdet sammen med en «venn».

- Etterpå ble det servert kaffe og iskrem, og den gode samtalen gjorde nok også godt, sier Kirsten Greiner Ovesen i demensforeningen.

God hjelp

Denne uka var det beboerne på Prestøyhjemmet som fikk besøk av demensforeningen og Kirkenes Cykleklubb.

- Dette tiltaket kunne bare gjennomføres med hjelp av medlemmene fra sykkelklubben, og et godt samarbeid med personalet og de pårørende, understreker Greiner Ovesen. I tillegg er disse arrangementene støttet økonomisk med midler fra Nasjonalforeningens TV-aksjon i 2013.

Hvert år

På grunn av at flere går til ferie de nærmeste to ukene, må rullatorløpet på Wesselborgen utsettes til september.

- Alle har gitt uttrykk for at de er strålende fornøyd med tiltaket, og vi håper at dette kan bli noe vi gjør hvert år, sier Kirsten Greiner Ovesen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no