7. des
IKKE KRIMINELT: Politiet har ingen mistanke om straffbart forhold etter at mannen i 50-årene søndag ble funnet død på sin veranda i Bugøyfjord.
 
Funnet død i Bugøyfjord
Politiet usikker på dødsårsaken.

Publisert: 21.jan.2014 13:14
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

En mann i 50-årene ble søndag formiddag funnet død på sin veranda i Bugøyfjord. Da mannen ble funnet var det 28 kuldegrader i Bugøyfjord.
Politiet har siden søndag etterforsket saken, men operativ leder Einar Ingilæ ved Kirkenes politistasjon sier at det er for tidlig å konkludere noe om dødsårsaken.
- Om vedkommende har fått et illebefinnende eller frosset i hjel er for tidlig å si noe sikkert om. Vi har ikke konkludert med noen dødsårsak ennå, sier Ingilæ.
Politiet har avhørt en rekke folk som har vært i kontakt med mannen, men heller ikke dette har brakt politiet noe nærmere en løsning.
- Vi har ikke noen mistanke om at det har skjedd noe straffbart forhold i denne saken, sier Ingilæ.
Han sier at mannen er blitt observert søndag morgen. Men hva som har skjedd fra da og til politiet fikk melding om dødsfallet klokka 11.40 søndag formiddag, vet ikke Ingilæ noe sikkert om på nåværende tidspunkt.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no