15. nov
GÅR AV: Oddgeir Danielsen.
 
Går av som Ap-leder
Oddgeir Danielsen gir seg. Nå må Arbeiderpartiet finne ny leder.

Publisert: 20.jun.2016 14:01
Oppdatert: 23.okt.2017 11:05

Leder i Sør-Varanger Arbeiderparti, Oddgeir Danielsen, har valgt å fratre ledervervet av personlige årsaker. Det skriver nestleder Solveig Steinmo i en pressemelding.

Danielsen leder til daglig sekretariet for «The Northern Dimension Partnership on Transport and Logistics» og pendler til Helsinki. Steinmo går ikke nært inn på årsakene til at Danielsen sluttet. Men hun forteller at han har mye å gjøre.

- Danielsen var en av de som stod på hardt for at Arbeiderpartiet skulle vinne valget i Sør-Varanger. Styret syns det er synd at han nå går ut som leder i partiet, men har forståelse for stort arbeidspress, skriver de i pressemeldingen.

Med dette må Arbeiderpartiet finne ny leder. Steinmo går ikke inn i lederrollen, da hun ikke ønsker å overta.

- Det er mange som vil fortsette å gjøre en jobb i partiet. I tillegg går vi inn mot ferietid som gjerne er litt roligere, og en kan da få på plass ny leder. Men det er selvfølgelig synd når en person med mye nyttig kompetanse går ut, skriver hun til SVA.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no