8. des
REALITY: Hannah Veronica Hildonen fra Kirkenes og Paul Stakvik gifter seg på TV Norges realityserie «Gift ved første blikk».
 
Gifter seg i realityserie
Hannah Veronica Hildonen fra Kirkenes ser på eksperimentet som en mulighet til å utfordre seg selv.

Publisert: 17.sep.2015 10:07
Oppdatert: 23.okt.2017 10:55

Dette forteller TV Norge om realitydeltakeren:
Hannah Veronica Hildonen (31), fra Kirkenes, bor i Oslo og jobber som rådgiver i Miljødirektoratet. Hun danser pole dance og burlesque. Hun liker å gå på kafe med venninner, og ut på byen. I tillegg er hun fosterhjem for katter hos Dyrebeskyttelsen.
Hun sier hun ser på eksperimentet som en mulighet til å utfordre seg selv, da hun tidligere har vært litt kjapp med å avskrive potensielle partnere.
Nå er hun innstilt på å bruke lang tid på å bli kjent. Hun vil virkelig gi det en ordentlig sjanse hvis fire eksperter har gjort en solid jobb med å finne en mann til henne.
Hannah Veroncia Hildonen håper de finner en som ikke nødvendigvis er det hun tror hun vil ha, men det hun trenger.

I en pressemelding fra tv-selskapet heter det at Gift ved første blikk skapte stor debatt da programmet ble sendt på TVNorge i fjor. I høst er det duket for en ny sesong av den omstridte realityserien som allerede kan skilte med feiringen av ett års bryllupsdag for ett av parene.
– Å treffes via Gift ved første blikk må vel kalles vårt livs største eventyr. Vi gikk begge inn i prosjektet med åpne armer og hjerter, vi ga av oss selv og holdt ikke tilbake. Det tror vi er noe av grunnen til at vi har lykkes med forholdet, sier Vebjørn Tveiterås, som deltok i serien i fjor. Han er fortsatt gift med sin kone, Annabelle Bauer, og de har akkurat feiret ett års bryllupsdag.

350 000 seere fulgte parene som møttes for første gang ved alteret da serien gikk på TVNorge i fjor. I år skal tre nye par kobles sammen av et panel av eksperter, og i fem uker skal de leve sammen som et ektepar.

Et av parene er Hannah Veronica Hildonen og Paul Stakvik. Serien følger de tre ferske ekteparene fra det første møtet under vielsen til de flytter sammen og må fungere sammen i hverdagen. Panelet følger og guider dem gjennom prosessen, helt til de to nygifte må velge om de skal forbli et par eller signere skilsmissepapirene.

Serien har sesongpremiere i kveld.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no