22. okt
GIVER: Hans Hatle overrekker pengegaven til UNICEF-medarbeider Sandra Asmyhr og ordfører og ambassadør for TV-aksjonen i Sør-Varanger Rune Rafaelsen.
 
Gir 5000 kroner til TV-aksjonen
Barents Safari støtter opp om årets TV-aksjon og gir 5000 kroner til barn rammet av krig og konflikt.

Publisert: 19.sep.2017 21:18
Oppdatert: 23.okt.2017 11:25

I slutten av oktober er det duket for årets TV-aksjon. 22. oktober kjøres aksjonen i gang og hundrevis skal i aksjon som bøssebærere. I år er det UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt som får støtte.

Selv om bøsseaksjonen ikke er før om noen uker, har det allerede kommet penger i kassa. Lørdag bidro turistaktøren Barents Safari med hele 5000 kroner til arbeidet UNICEF legger ned.

-Det er fantastisk og veldig rørende. Jeg vil si det er en god start på aksjonen fra næringslivet sin side, sier ordfører og ambassadør for TV-aksjonen i Sør-Varanger, Rune Rafaelsen.

Klar støtte

Hans Hatle i Barent Safari var på sin side ikke i tvil om at bedriften skulle bidra.

- Aksjonen har et godt formål, og det er klart det er en aksjon vi vil støtte. Nå oppfordrer vi alle i næringslivet til å støtte opp med det de mener de selv evner, sier han engasjert.
Han er tydelig på at det er viktig å bidra og gi til dem som trenger det mest. Likevel understreker han at det ikke må gis over evne. Man gir etter det man er stolt, sier han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no