23. okt
SNUDDE: Regjeringen har snudd og likevel gitt lov til oljeomlasting i Sør-Varanger, mye takket være hard jobbing fra stortingsrepresentant Frank Bakke-jensen (H) fra Finnmark.
 
Gir grønt lys til oljeomlasting
Regjeringen har tatt til følge en begjøring fra Norterminal om å endre på et av vilkårene i tillatelsen til omlasting av petroleumsprodukter i Sør-Varanger.

Publisert: 14.jul.2014 14:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

Det betyr at selskapet nå får starte opp etter flere års arbeid.

- Dette er en gledens dag. Dette viser igjen at regjeringen satser på Finnmark og nordområdene. Dette er med på å oppfylle målet i regjeringserklæringen om å gjøre Nord-Norge til en av Norges mest skapende og bærekraftige regioner, sier stortingsrepresentant Frank Bakke-Jensen (Høyre) i en pressemelding.

Høyre-representanten fra Båtsfjord har jobbet hardt sammen med Norterminal og Jacob Stolt-Nielsen for å få oljeomlastingen på plass i Bøkfjorden/Korsfjorden.

- Vi har jobbet hardt og lenge og nå har man endelig fått tillatelsen som trengs. Regjeringen legger dermed til rette for mer næringsutvikling i nord, sier Bakke-Jensen.

Les mer i tirsdagsavisen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no