18. nov
ENERGI: Finn Schjøll struttet av energi før møtet med Trine Eidsæther (til venstre), Line Henriksen og de andre damene som var på Damenes aften på Bohus tirsdag kveld.
 
God hånd om damene
Finn Schjøll var entusiastisk og energisk før han skulle lede Damnes aften på Bohus tirsdag. – Jeg simpelthen elsker mennesker, sier han.

Publisert: 14.okt.2015 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

Tirsdag kveld kom 250 damer til «Damenes aften» på Bohus. Det store trekkplasteret denne gang var selveste Blomster-Finn, Finn Schjøll.

– Det er jo helt fantastisk å komme hit. Jeg er en sosial person som gjerne oppsøker steder der jeg er sikker på å treffe mye trivelige folk. Det får jeg her. Mennesker er en fantastisk innretning. Og når så mange trivelige mennesker kommer bare for å høre og se meg så kan jeg jo ikke annet enn å glede meg. Dette blir helt strålende, sier Finn.

Energi

Schjøll er full av energi. Det spredde han til de frammøtte tirsdag.

– Jeg snakker om hvordan det er å leve, om trender og slikt. Husk at moter og trender kan du kjøpe. Stilen har du. Det gjelder å holde fast på den og være fornøyd med det.

Schjøll er opptatt av vennskap.

– Liker du vennene dine, så liker du hjemmet deres. Alle vil jo ha det hyggelig hjemme. Tenn et lys. Det koster 50 øre for et telys. November er min favoritt-måned. Da er man ferdig med utesesongen og det er tid for å hygge seg inne. Da er det mørkt og kjempekoselig å sitte inne.

Blomster har alltid spilt en sentral rolle i Finn Schiølls liv. Blomster-Finn hadde ikke før kommet til Kirkenes tirsdag, før han ikledde seg støvler, boblejakke og hansker for å gå ut og samle blomster.

NAV

67 år gamle Finn liker å kalle seg folkepensjonist.

– Jeg har jo 20 blomsterforretninger rundt omkring, men det er andre som driver dem for meg. Jeg er NAVer. Det er vidunderlig og en genial oppfinnelse. Jeg simpelthen elsker sosialdemokratiet, sier Schjøll.
Daglig leder Line Henriksen er veldig glad for å ha fått Finn Schiøll som inspirator.

– Det er artig å få noen hit som ikke har vært her før og som kan gi masse inspirasjon og tips. Vi gleder oss til kvelden og har fått forsterkninger både fra Alta og Hammerfest for å få den gjennomført, sier Henriksen.

– Alle er jo interessert i hjemme sitt. Og fortelle det til byens peneste damer er jo bare helt fantastisk. Dette blir en sosial happening som vil bli husket av mange, sier Finn Schjøll.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no