21. okt
GOD STEMNING: Damene i hagelaget lagde god stemning på torget og kunder og turister var fornøyde. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Grønn glede på torget
- Vi har hatt mange turister som har kjøpt med seg blomster i dag, forteller Aud Marin Hjelm Solli.

Publisert: 10.aug.2015 12:03
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

Hageselskapet arrangerte Grønn dag på torget lørdag formiddag. Med et ellers så stille sentrum, ble det godt mottatt hos kundene.

- Dette er veldig fint. Da kan vi jo få oss en kopp kaffe på torget også, kommenterer Astrid Sandvik. Hun er fra Alta, og er vant med at hageselskapet der borte selger blomster i byen.

- Det er veldig fint at de gjør det her også, legger hun til. Alle plantene som var til salgs, stammer fra hagene til medlemene. Dermed er de tilpasset klimaet. Rundt klokken 11 lørdag formiddag begynte det allerede å tynnes i utvalget av stauder, gressløk og åkerbærplanter.

- Vi har ikke stått her på torget siden 2006, forteller Solli. Med den store pågangen kan det godt hende at det ikke blir så lenge til neste gang, får vi vite. Også turistene satte pris på at det var litt liv i hjertet av sentrum, og hageselskapet hadde ordnet med både kaffe, kaker og loddsalg.

- Vi fikk fruktkurver av Kiwi og Rema 1000 på Hesseng. Og så fikk vi låne torgplassen gratis av kommunen. Det må du få med, avslutter Solli.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no