10. des
GULL: KIFs jentelag vant kretsmesterskapet i Honningsvåg.
 
Gull og bronse til KIF
Sluttspillkampene i Honningsvåg i helgen ble en suksess for KIFs to jentelag. Jentelaget ble kretsmestere og småjentelaget fikk bronsemedalje.

Publisert: 28.sep.2015 15:03
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

Jentelaget til Kirkenes IF har hatt en stor sesong, med sølvmedaljene i Norway Cup som den største suksessen.

Dramatisk

I Honningsvåg foregikk ikke kretslagsfinalen mot Bossekop 3 helt uten dramatikk. Det sto 2-2 ved full tid, begge målene ble skåret av Amanda Sørensen. Kampen gikk til straffesparkkonkurranse, der Sørensen, Caroline Enresen, Annie Gundersen og Julie Sigridnes Labahå skåret.

– Kampen ble jevn, men vi hadde flest og størst sjanser, så det var nok mest rettferdig at vi vant straffesparkkonkurransen, sier trener Harald Sørensen.
KIF-jentene beholder de fleste av spillerne også neste sesong og blir forsterket av det gode småjentekullet (2001) som kommer opp.

Bronse

Også KIFs småjenter deltok i sluttspillet i Honningsvåg denne helgen. Småjentene hadde to kamper og spilte 1-1 mot BUL i første kamp (skåring av Helene Jakola) og tapte 0-2 i siste kamp mot Alta. Her fikk Jakola rødt kort. Avdelingsvinnerne i småjenteklassen i Øst-Finnmark og trener Mona Hagen Noste tok med det en sterk bronsemedalje.
HIF-Stein fra Hammerfest ble kretsmestere i både smågutte- (seire over Norild og Alta) og gutteklassen (seier over Tana) i sluttspillet i Honningsvåg.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no