14. okt
HJEMBYGDA: Stine Ihler, her med sønnen Mikkel på armen, har selv gått på Tårnet skolet og kjenner godt til bygdas ønske om en gymsal på skolen. (Foto privat)
 
Gymsal på Tårnet
Tårnet skole og gymsalen skal opp på den politiske dagsordenen, varsler Sps Stine Ihler og Cecilie Hansen.

Publisert: 13.aug.2015 11:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

- De fire årene vi nå har hatt i posisjon har dessverre hatt mest fokus på bevaring av det vi i dag har, dette gjelder også våre skoler, skriver de to i en pressemelding. Dagens ordfører Cecilie Hansen og leder for Utvalg for levekår Stine Ihler mener det nå er på tide og en selvfølge med gymsal på Tårnet skole i Jarfjord.

- Det er på tide at det politiske flertall jobber sammen for å få dette på plass, mener de to.

- Årets valgresultat vil gi oss svaret på om skolestrukturdebatten en gang for alle er over. Det er mange som venter på et slikt svar før de bosetter seg og planlegger sin fremtid.

Hansen og Ihler mener at en gymsal på Tårnet vil være som en garanti for skolens framtid og gi ro til lokalsamfunnet. Det er som kjent nærmest et årvisst fenomen i budsjettdebatten hvilke skoler som kan kuttes og Tårnet skole har vært i den debatten i flere år.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no