7. des
ELEKTRO: Norsk elektro og styreleder Terje Hansen ville ha et samarbeid med Mudenia elektro. Men så gikk Mudenia konkurs og Norsk elektro måtte klare seg på egen hånd. Nå jobber de hardt for å få til aktivitet.
 
Hadde planer om samarbeid
Nyopprettede Norsk elektro AS i Kirkenes tok i sommer kontakt med Mudenia elektro med tanke på samarbeid. Dette opplyser styreleder i bedriften, Terje Hansen.

Publisert: 06.okt.2014 14:49
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

– Vi har aldri vært inne i Mudenia elektro, men har etablert Norsk elektro, der vårt mål har vært og er å få til aktivitet, sier Hansen.

Planer sammen

– Men dere var i kontakt med Mudenia elektro?

– Ja, vi tok kontakt med dem, med intensjon om det var mulig å gjøre noe sammen. Planene var der. Men disse ble forandret da Mudenia elektro ble slått konkurs. Dette skjedde også før vi fikk til et samarbeid og før vi fikk gjort noe forretningsmessig sammen, sier Hansen.

Han karakteriserer dette som en vanskelig sak.

– Jeg har ikke vært i styret der, har ikke hatt noe å gjøre med den daglige driften der og kan følgelig ikke kommentere konkursen i Mudenia-selskapet. De gikk konkurs, mens vi fortsetter videre alene, med det som formål å få full aktivitet i vårt elektroselskap, sier styrelederen.

Jobber hardt

– Hvilken aktivitet kan det bli snakk om?

– Jeg ber om forståelse for at jeg ikke kan gå i detalj om dette nå, siden vi ikke er i mål. Men om en måneds tid kan vi gå ut og si mer om hva vi skal drive med. Vi jobber knallhardt for å få til aktivitet, sier Hansen.
I tillegg til Hansen som styreleder, sitter Thor Morten Bråteng som daglig leder i Norsk elektro.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no